Kategoritë

zoomable
SAPUN ME QUMËSHT DHIE DHE SHEREBELË - LËKURË TË YNDYRSHME

SAPUN ME QUMËSHT DHIE DHE SHEREBELË - LËKURË TË YNDYRSHME

400 lekë

SAPUN ME QUMËSHT DHIE DHE SHEREBELË
Sapuni nuk përmban konservues apo përbërës të tjerë të dëmshëm.

Për lëkurë problematike dhe të yndyrshme,
Ka efekte anti-inflamatore dhe antibakteriale,
Për lëkurë të shëndetshme dhe rrezatuese,
Sapuni nuk përmban konservues apo përbërës të tjerë të dëmshëm.

Mënyra e përdorimit: Fërkojeni lëkurën e lagur me sapun dhe shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm. Shmangni kontaktin e sapunit me sytë.

Sasia: 65gr