Kategoritë

zoomable
SAPUN ME QUMËSHT DHIE DHE KAMOMIL - LËKURË TË THATË

SAPUN ME QUMËSHT DHIE DHE KAMOMIL - LËKURË TË THATË

400 lekë

SAPUN ME QUMËSHT DHIE DHE KAMOMIL
Sapuni me baze në vajra bimore aromatike dhe qumësht dhie nuk përmban konservues të shtuar.

Siguron pamjen e lëkurës më të butë, më të lëmuar dhe më të shëndetshme,
Rekomandohet për personat me lëkurë të thatë,
I përshtatshëm për përdorim të përditshëm për fytyrën, trupin dhe duart,
Sapuni nuk përmban konservues apo përbërës të tjerë të dëmshëm.

Mënyra e përdorimit: Fërkojeni lëkurën e lagur me sapun dhe shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm. Shmangni kontaktin e sapunit me sytë.

Sasia: 65gr