Kategoritë

zoomable
Sapun Perfectly Clean Hedera Vita

Sapun Perfectly Clean Hedera Vita

400 lekë

Sapuni pastron në mënyrë efektive dhe tërësisht lëkurën/duart nga llojet e ndryshme të papastërtive.

Vajrat esencialë të përzgjedhur si i pemës së çajit, eukaliptit, nenexhikut dhe barit të limonit, të cilët kanë efekt antibakterial, freskojnë lëkurën dhe kontribuojnë në mbrojtjen kundër efekteve të pafavorshme mjedisore.

Kombinimi i vajrave të ndryshëm vegjetal kujdeset dhe mbron lëkurën nga tharja.

Mënyra e përdorimit: Fërkojeni lëkurën e lagur me sapun dhe shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm. Shmangni kontaktin e sapunit me sytë.

Sasia: 65gr