Kategoritë

zoomable
Infuzioni i Flokëve - Hair Infusion Redensyl/Camellia

Infuzioni i Flokëve - Hair Infusion Redensyl/Camellia

2500 lekë

INFUZIONI I FLOKËVE me një përzierje të fuqishme të ekstrakteve bimore të çajit jeshil, pishës dhe kamelia është menduar për të gjitha llojet e flokëve për të qetësuar skalpin e kokës, për të forcuar flokët dhe për të reduktuar rënien e flokëve.

Me aplikim të rregullt flokët do të duken të fortë, më me shkëlqim , më të shëndetshëm dhe me një rritje të dukshme të densitetit të tyre.

Mënyra e përdorimit: Aplikoni në mbrëmje rregullisht disa pika afër rrënjëve të flokëve në skalp të thatë dhe të pastër, masazhojeni butësisht dhe lëreni të qëndrojë gjatë natës. Përmbajtja e ampulës mund të shtohet në një shampo ose maskë për të arritur efekte më të mira.

Paralajmërime: Vetëm për përdorim të jashtëm. Mbajeni larg fëmijëve.

Sasia: 5x20 ml