Kategoritë

zoomable
Aloe Vera Xhel

Aloe Vera Xhel

1100 lekë

Xhel Aloe Vera formulë e lehtë e dominuar nga ekstrakte të aloes, i pasuruar me rruaza që përmbajnë vitaminë E.
Ekstrakti i aloes, i pasur me vitamina dhe minerale, ndihmon në ruajtjen e lagështisë së lëkurës, e mbron atë nga tharja dhe qetëson
Së bashku me vitaminën E ka një efekt antioksidues.
Xheli sjell freskim për të gjitha llojet e lëkurës, por është veçanërisht i përshtatshëm për kujdesin dhe mbrojtjen e lëkurës së thatë, lëkurës së prirur për puçrra, si dhe për lehtësimin e shenjave të para të plakjes.
Pas aplikimit të xhelit, lëkura është e butë dhe e freskët.

Përdorni xhelin:
• Për të mbrojtur lëkurën e duarve nga tharja, pas larjes dhe ekspozimit ndaj kimikateve;
• Për të rifreskuar lëkurën e fytyrës dhe trupit pas ekspozimit në diell;
• për të rifreskuar dhe qetësuar lëkurën e acaruar;
• Për kujdesin ndaj lëkurës së prirur për puçrra;
• Për të lehtësuar shenjat e para të plakjes së lëkurës;
• Për kujdesin e lëkurës së thatë dhe të ndjeshme.

Mënyra e përdorimit:
Vendosni xhel Aloe Vera në lëkurë dhe masazhojeni me lëvizje të lehta.

Sasia: 250 ml

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA