Kategoritë

zoomable
Acid Hyaluronic Serum Për Fytyrë - Hedera Vita

Acid Hyaluronic Serum Për Fytyrë - Hedera Vita

 

Serum Acidi Hyaluronic - Për një lëkurë të hidratuar , më e fortë dhe më pak e nënshtruar ndaj rrudhave !

 

Serumi hyaluronik ka një përqëndrim (koncentrim) të lartë të këtij acidi të përfituar në mënyr natyrale nga ekstraktimi i bimëve.

Këto substanca aktive kanë efekt të jashtëzakonshëm Hidratues, që përfshin tre nivelet e lëkurës dhe stimulojnë prodhimin e kolagjenit dhe elastinës që përbëjnë dy proteinat më të rëndësishme në lëkurë: 

Hyaluron Face Serum i përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave .

 

HederaVita - Natural Cosmetics

Me pëbrësit me kualitet të lartë nga  Zvicrra CH Advanced Swiss Quality  dhe çeritifikatë Europiane për prodhime organike !

Nuk përmban paraben dhe vajra parafine & silikoni

 

Përdorimi: 

Është serum i koncentruar (përqëndruar) dhe duhet përdoret në sasi të vogël , vendoset në fytyrë dhe masazhohet.

Mund të vendoset gjat terapive me radiovalë dhe ultrazë.

 

Sasia:  15 ml 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA