Kategoritë

zoomable
Ginkgo Biloba Tablet - Efektet dhe Cilët Persona Nuk Duhet Ta Konsumojnë ?

Ginkgo Biloba Tablet - Efektet dhe Cilët Persona Nuk Duhet Ta Konsumojnë ?

1500 lekë

Ginkgo biloba është suplement popullor dhe një nga ilaçet më të shitura bimore.

 

Ekstrakti Ginkgo biloba mblidhet nga gjethet e gjelbërta të thara të bimës.

 

Njerëzit e përdorin atë për një larmi arsyesh.

 

Karakteristikat terapeutike të bimës së xhinkos shquhet për trajtimin e problemeve me kujtesës.

 

Gingko përmban nivele të larta të flavonoideve dhe terpenoideve, antioksidantë që sigurojnë mbrojtje kundër dëmtimit të qelizave.

 

E njohur gjithashtu si pema e vajzërisë, xhinko është një nga speciet më të vjetra të pemëve në botë.

 

Pemët mund të rriten më shumë se 130 metra të gjatë dhe mund të jetojnë për më shumë se 1.000 vjet.

Disa pemë në Kinë thuhet se janë të vjetra mbi 2.500 vjet.

 

 

Përfitimet:

 

Ginkgo biloba ofron një sërë përfitimesh shëndetësore:

 

• Përmirësimi i kujtesës, depresion dhe Alzheimer

Memorje e përmirësuar,

Sjellje më të mirë sociale,

Aftësi më e mirë për të kryer detyra të përditshme,

Studiuesit besojnë se xhinko përmirëson funksionin konjitiv sepse nxit qarkullimin e mirë të gjakut në tru dhe mbron trurin dhe pjesët e tjera nga dëmtimet neuronale. 

• Ankth

• Lodhje

• Sëmundja e arteries periferike

• Presioni i lartë i gjakut

• Skleroza e shumëfishtë

• Mosfunksionimi seksual tek gratë

• Rimëkëmbjen nga goditja në tru 

• Shëndeti i syve

 

Personat që nuk duhet të marrin gingko biloba:

 

• Fëmijë nën moshën 16 Vjeç,

• Gratë shtatzëna ose me gji,

• Personat me epilepsi,

• Personat që marrin hollues gjaku,

• Pacientët me diabet nuk duhet të përdorin gingko pa u kontrolluar më parë me një mjek.

 

 

Rreziqet !

Personat me ilaçe , të konsultohen me mjekun për ndonjë ndrërveprim të rrezikshëm mes Glikgos dhe medikamenteve të tyre.

 

Përdorimi :

Rekomandohet të përdorni 1 kapsulë 2 herë në ditë para ose pas ngrënies.

Mbajeni në një vend të freskët dhe të thatë, jashtë mundësive të fëmijëve.

 

Sasia:

60 Kapsula

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA