Kategoritë

zoomable
Serum Profesional me Kolagjen dhe Ekstraktet nga Foleja e Dallëndyshes - Nitro Canada Bird Nest Extracts Serum

Serum Profesional me Kolagjen dhe Ekstraktet nga Foleja e Dallëndyshes - Nitro Canada Bird Nest Extracts Serum

1200 lekë

Serumi mundëson pastrimin nga të gjitha barrierat për sigurimin në mënyrë natyrale të lagështirës së lëkurës në mënyrë që të ofroj hidratimin dhe mbrojtjen më të lartë të saj .

 

Për më tepër, serumi është pasuruar me ekstrakte nga foleja e dallëndysheve,  të cilat rrisin aktivizimin e qelizave për parandalimin e plakjes së lëkurës dhe shenjave duke eleminuar  rrudhat e imëta dhe shenjat e moshës .

 

Ai siguron një furnizim të vazhdueshëm të energjisë për të rigjallëruar lëkurën në çdo nivel dhe rigjeneron rrjetin natyral antioksidues të lëkurës për të ndihmuar në parandalimin e dëmtimit të sipërfaqes së lëkurës.

Në prekje, lëkura ndjehet e transformuar me cilësi të jashtëzakonshme.

 

Kujdes: Vetëm për përdorim të jashtëm, mbajini larg fëmijëve, nëse hyn në sy lajeni me ujë të pastër.

 

Përdorimi: Pas pastrimit të fytyrës me sapun bimor , aplikoni një shtresë të hollë të serumit duke e mesazhuar deri sa të përthithet plotësisht

Përdoreni atë dy herë në ditë, mëngjes -mbrëmje.

 

Sasia: 30 ml

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA