Kategoritë

zoomable
Vaj Nxirës Për Fytyrë dhe Trup SPF 24 - Imumuno Sun Protect Hedera Vita

Vaj Nxirës Për Fytyrë dhe Trup SPF 24 - Imumuno Sun Protect Hedera Vita

1200 lekë

Një lëkurë e nxirë ju bën të ndiheni më të bukur, por mos harroni se ju duhet njëkohësisht edhe ta mbroni atë nga rrezet e diellit.

Kombinimi i karotës, jojobës dhe vajit të ullirit aktivizon prodhimin natyral të melaninës në qelizat dhe vepron si një barrierë mbrojtëse duke lejuar që lëkura të errësohet dhe në të njëjtën kohë mbron qelizat nga dëmtimi.

Në shtresat më të thella, ajo inkurajon lëkurën të zhvillojë një ngjyrë të qëndrueshme natyrale.
Formulimi unik i vajit Hedera Vita për nxirje të shpejtë i jep lëkurës rezistencën e nevojshme të hidratimit , mbrojtjen e nevojshme UVA dhe UVB.

 

Përdorimi: 10-15 minuta përpara ekspozimit në diell .

Rekamandohet edhe pas përdorimit të solarit .

Kujdes kontaktin me sy !

 

Sasia: 200 ml

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA