Kategoritë

zoomable
Ujë i kaltërt (Eliksiri blu) për flokë - Blue Water Elixir

Ujë i kaltërt (Eliksiri blu) për flokë - Blue Water Elixir

1700 lekë

Çfarë është Serumi i Kujdesit për Flokët Blue Water?
Si të përdoret?

 

Formulë e Re 
Proteina, hekur, zinku, biotina, acid folik !


Eliksiri blu i flokëve është një locion i prodhuar me një formulë të veçantë që përdoret nga burra dhe gra, i cili është një eliksir barishtesh të prodhuara në Mardin Midyat.
Ilaçi blu i flokëve është një përzierje e shumë bimëve dhe vitaminave, efekti i të cilit është i vërtetë.


Përbërjen e tij me vitaminat kyç për shëndetin e flokut siguron:

• Flokë më të shëndetshëm
• Ndalon rënien
• Rigjeneron dhe nxit daljen flokëve të rinj.


Përdorimi i serumit të kujdesit për flokët Blue Water:

• Aplikohet duke masazhuar skalipin e kokës.
• Duhet të përdoret dy herë në ditë.
• Merrni 0,5 deri 0,7 cc (4-5 pika) serum blu dhe aplikoni në flokë e rralluara mëngjes dhe në mbrëmje duke masazhuar për 5 - 10 minuta.
• Nuk është e nevojshme të lani kokën në mëngjes pas aplikimit. Sidoqoftë, duhet të mbahet për 2 orë pas aplikimit në mbrëmje dhe pastaj duhet të lani flokët.


Çfarë ka në përmbajtje eliksiri blu i flokëve ?

Ilaçi blu përmban ekstrakte bimësh të ndryshëme , si dhe vitamina e erëza. Nuk përmban kimikate. Nëse jeni alergjik ndaj ndonjë prej përbërësve, nuk duhet ta përdorni.


KUJDES !

• Mbani Serumin e Kujdesit të Flokëve Blue Water në një mjedis të freskët, të thatë dhe të thatë larg rrezeve të diellit, larg fëmijëve, duke respektuar kushtet e ruajtjes së produktit.
• Përdorni produktin Blue Serum për Kujdesin e Flokëve në përputhje me metodën e rekomanduar të përdorimit.
• Data e prodhimit dhe skadimit të produktit Serum Kujdesi për Flokët Blue Water është në paketimin e tij. Mos përdorni produkte të skaduar.
• Shmangni kontaktin me sytë. Në rast të kontaktit me sytë, shpërlajeni me shumë ujë.
• Nuk rekomandohet të përdorni produktin gratë shtatzëna, gjidhënieset dhe ata nën moshën 18 vjeç pa këshillën dhe kontrollin e mjekut .


Sasia: 60 ml


NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA